Post by nostloolineari on Feb 17, 2022 1:43:49 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Turbo Dismount™ شبیهسازی fdz
Ez a játék jó, de a frissítés után soha nem indul el, és továbbra is mindig betöltődik
Igazán nem értékelem a játékokat, hacsak nincs komoly problémám. ebben a játékban túl sok hirdetés van. komolyan minden csata után van egy hirdetés. csatától függően 30 másodpercenként kapsz egy hirdetést.
Beyblade Burst Rivals પઝલ xgi
Felejtsd el az unalmas játékmenetet, a hirdetések csak veszélyesek egy gyerekjátékra! Az első hirdetés slotokat hirdetett, a következő egy másik árnyékos alkalmazást próbált telepíteni a telefonomra. Ne adj semmit ennek a silány alkalmazásnak, csak játssz a fő Hasbro alkalmazással, ahol nem csak egy rossz gacha játék.
Szép játék, de javíts ki néhány hibát, javaslom, hogy adj hozzá passzív illesztőprogram-készségeket, mint például a God Valkrie újraindító rendszere, a springgan requeium zeta driver tippje egy kör után váltható és még sok más, javítva az alkalmazás csalás- és feltörés elleni biztonságát
jó játék, de 3 csillagos gus, ha többjátékost játszol, sok időbe telik, hogy másik játékost találj
A játék 3D grafikával rendelkezik
A játék folyamatosan leáll, de el sem indul
Nagyon szép, de a vezérlés rosszabb, kérlek módosítsd a gombbal
Imádom, nagyon csodálatos, szeretem a játékot, különösen a bég technikákat. De kérjük, engedje meg, hogy egynél több bég technika legyen, és gyorsabban töltse fel őket. Kérjük, engedjen meg olyan körülményeket is, amikor mindkét penge egyszerre használhatja a bég technikáját.
Ez a játék nagyon klassz, és a kezelőszervek jók, de egy dolog, ami szívás, az a sok hirdetés. Kérjük, törölje ezeket a hirdetéseket.
Javítsd ki pls nem működik. Most boldog az igazi, kérem, javítsa ki, kérem. Kérem, tegye 100 százalékosan rendben, megnézem, de nem működik, pls.
Szörnyű, hogy nem is tudtam játszani, mielőtt töröltem. Először is a tárhely mérete nevetséges, és a betöltés hosszú ideig tart, nem is tudtam játszani, mert ez az alkalmazás váratlanul bezárult . ne telepítse
Ez jó móka, de hónapok óta játszom, és még mindig elpusztulok, a ládák pedig örökké tartanak, és ha készen lesz, kapok egy másolatot vagy egy igazán szemetes béget.
A rohadt jó játék csak annyi, hogy csökkenteni kell a hozzáadásokat, és jó krediteket adni a napi riválisoknak. Tegyük fel, hogy a lui 5 csillagos 40-es szintjével harcol a napi riválisokkal, és csak 50 drágakövet kap, ezért próbálja meg növelni a drágakövek számát. És nagyon ritka 5 csillagos bégeket kapsz plantinum bey dobozban. És kérjük, csökkentse a drágakövek és érmék számát a frissítéshez.
Beyblade Burst Rivals Головоломки voud
Rossz, mert amikor elveszett spirle-t használok, lekvár
Epic story interaktív mi ez a hirdetések hirdetések mindenhol miért gondolom, hogy csak ez az alkalmazás nem jelenít meg hirdetéseket, de 😠😠😠
A játék nem működik, sokáig tart a betöltése
Miért indítom mindig újra a játékot frissítéskor?
Hülyeség, hogy nem működik, amikor csak sokáig töltöm, ezt meg kell oldani
Letöltöttem, és eltartott egy ideig a betöltése, majd megkérdezte, hogy hány éves vagyok, 12 éves lettem, majd a játék egyszerűen kirúgott az alkalmazásból, megpróbáltam újra megnyitni az alkalmazást, de ugyanaz történik, kérjük javítsa ki probléma
Ez az alkalmazás jó, de van egy probléma, ez a játék újra és újra megállt
Szép, de úgy értem, közepes, de ez a játék olyan, mint a candy crush utálom a candy crush típusú játékokat,,,, szia jó játék jó grafika köszönöm szépen
Ez a játék legalább 4-szer leáll egy egész nap alatt, gyors a hálózatom, ezt a problémát hamarosan meg kell oldani, a leállás miatt tényleg eltávolítottam a játékot😑
szeretem a rohanó futást, de az online játékosokat könnyű megnyerni, tetszik ez a játék
Miért sok hirdetés van ebben a játékban?
Imádom, hogy a beyblade számomra egy nagyon komoly sportág, csak a győzelem a beyblade
Generátor Kódok és Ingyen Hungry Shark World - Forcozylovers
Sok időt vesz igénybe a letöltés
Ez egy jó játék és szórakoztató, de az 5 csillagos elveszett luinor elveszett spirálom meg van csavarva
Tisztelt adminisztrátor! A 2019. május 15-i frissítés után a legutóbbi verzió egyáltalán nem tölthető be a játékba. Kérjük, mielőbb javítsa ki a hibákat!!!
túl sok hozzá kell nézni őket minden meccs után, vagy nézni őket, hogy kinyissanak a loot boxok (főleg, hogy nem akarok 12-20 órát várni minden alkalommal, amikor kinyitok egy dobozt) csökkenti a hirdetések számát, és szívesen adom 5 csillag.
Nagyszerű, de a játék betöltése egy órát vett igénybe, különben nem nyílik meg. Ez egy hiba? Ha igen, javítsa ki. Fel akarom emelni az erős beybladromat
Beyblade Burst Rivals Älypelit www
Tökéletes gyerekeknek, de a csatarendszer véletlenszerű többjátékos lvl-ekkel rendelkezik, de nagyszerű
Még csak nem is tölt be, csak kijelentkezik, javítsa meg a problémát
Ez egy nagyszerű játék, jobb lenne, ha egy játékos bégeket adhatna másoknak
Javítsd ki ezt a játékot, mert összeomlik, és amikor betöltődik, azt írja ki, hogy nem sikerült újraindítani a játékot, miközben játék közben vagyok 😡😠😡😠
Nem jó, hogy öt csillagot adhatok rá, de ebben a játékban nem a legendás Beyblade-et
Beyblade metal fusion 18 rész magyar szinkronnal
Jó, de amikor fejlesztem a karakteremet és a lelkemet, a frissítés esélye nagyon zavar! Pls frissítés
Ez egy értelmetlen játék, és a négyzetek párosításának módja szörnyű. 0 csillagos értékelést akartam adni.
Szeretem, mert szabad a kedvenc bladerem és a voltom ebben a játékban, de szerettem volna, ha vannak joystick vezérlők, és az erő felszabadításához 20-szor el kell ütni az ellenfelet, vagy valami hasonló, de még mindig szép játék
Nagyon jó játék, de én tényleg veled tudnám hozzáadni a pörgéslopást a játékhoz
ez jó, de a képernyő folyamatosan lef*gy és az időzítő folyamatosan megy, így nem tudok sok csempét kapni
A legutóbbi frissítés után a sebesség körök túl lassúak voltak, és az automatizált lapkák párosítása nem éri el a 2 támadást sem.. hogyan kell sebességes körnek és győzelemnek lennie?
Köszönöm, hogy megadtad nekem a Crystal Bey eseményt, kicsiben is megadhatod, ez túl magas néhány játékos számára
a játék jó, de mindenhonnan megszakítást ad hozzá, még ha nem is vagyunk hajlandóak látni őket, és a játék működésbe lép... összeomlik, hogy még a vezérlést is befolyásolja ez a váratlan hozzáad... Azt kell mondanom, a legrosszabb érzés egy jóban játék... Ezt a részt többet áldozunk fel a korlátunknál, és még mindig a legrosszabb élményt kapjuk cserébe... Javítsd ki kérlek...
Szeretem, de sok hirdetés és probléma van, ezért 2-t adtam