Post by nostloolineari on Feb 17, 2022 2:05:28 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudzi primogems kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Laba spēle, bet... ir vienkārši tik daudz trūkumu. Pirmkārt, reklāmas ir murgs. Tie parādās pēc katras otrās reizes, kad esat devies uz kādu no ainām, lai nopelnītu zvaigznes, un dažreiz tās sastingst, un man ir jāiziet no spēles un jāatgriežas tajā. Sliktākais ir tas, ka jums ir jāmaksā £ 7,99, lai atbrīvotos no reklāmām, pilnīga izvilkšana! Vēl viena problēma ir tā, ka spēlei būs brīdis, kad nevaru atlasīt nevienu vienumu, bet pulkstenis utt. Tas radītu vairāk, bet pārāk daudz problēmu, ja tas nedarbojas
Viss bija labi, līdz 3. gadījumam tika atbloķēti 3 ziņojumi, kas rakstīti atbilstoši jūsu Facebook prasībām. Es saprotu, ka spēļu izstrādātājiem ir jādara viss, kas nepieciešams, lai reklamētu spēli, taču FB draugu prasību noteikšana vai 24 stundu gaidīšana nav iemesls, kāpēc lielākā daļa, tostarp es, spēlē šo spēli tālruņos. Ja mēs vēlētos Facebook prasības, tad mēs vienkārši spēlētu spēles Facebook! Pietiekami slikti, ka spēle kļūst atkārtota un kaitinoša, jo ir nepieciešams enerģijas patēriņš, un nav bezmaksas veida, kā tās nopelnīt, izņemot laimīgu iespēju griezt riteni. Izstrādātājiem es personīgi pazīstu četrus cilvēkus, kuri izslēdz šīs spēles dzēšanu tagadējo Facebook prasību dēļ, lai jūs varētu iedomāties bāzi, ko zaudējat, cerot reklamēt savu spēli. Reklāmai ir jābūt, taču neuzspiediet to savai auditorijai, ja viņiem tas patiks, viņi paši to reklamēs!
Es samaksāju, lai noņemtu sludinājumus. Tagad pēkšņi atkal parādās reklāmas. Es katru nedēļu tērēju naudu spēlei, un tagad tas? Es domāju, ka es varētu to izdzēst vēlreiz
Man patīk spēle, taču man visvairāk nepatīk tas, cik ilgs laiks nepieciešams nozieguma izmeklēšanai un dažkārt, lai pabeigtu autopsiju un izmeklētu pierādījumus laboratorijā. 24 stundas ir pārāk ilgi jāgaida, lai atbloķētu citu līmeni. Es neesmu spēlējis šo spēli apmēram 2 gadus, un, kad es spēlēju, tajā nebija visu šo reklāmu.
Lūdzu izdzest lietot krimināllietu
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds จำลองสถานการณ์ umhu
Sākumā man ļoti patika šī spēle, bet Džonsa mute kļuva par daudz. Viņš patiešām ļāva lidot filmā “Labais policists, miris policists”. Ieradums izmantot *, lai aizstātu burtus F vārdā, ir bezjēdzīgs, jo ir diezgan skaidrs, kas ar to tiek domāts. Biežā okultisko simbolu demonstrēšana (666, bezgalības zīme, galvaskausi, miera zīmes u.c.) liecina par viņu uzticību. Ir skaidrs, ka šo spēli nav veidojuši cilvēki, kuriem angļu valoda ir dzimtā. Pieturzīmēs un lietojumā ir daudz gramatisko kļūdu (attēlā (attēlā).
Laba spēle Man patīk grafika, kā arī iesaku, ka spēlei ir nepieciešams nedaudz vairāk darbību
Criminal Case Avanture yzw
クリミナルケース アドベンチャー kma
Criminal Case: The Conspiracy - Are you ready to solve murder cases? ... Piedzīvojumu, Mīklas un viktorīnas ... Paneiropas spēļu informācija
Es to esmu spēlējis vairākus gadus. Divas galvenās sūdzības nodrošina to ar 5 zvaigznēm: 1) enerģija beidzas pārāk ātri, tāpēc jums ir jāgaida. Gaidīšanas laikā es zaudēju interesi. 2) kad enerģija uzpildās augstākajā līmenī, ja jūsu enerģija jau ir pilna, jūs nesaņemat NEKO par līmeņa paaugstināšanu, tāpēc tā ir vilšanās, nevis prieks. Jums vajadzētu saņemt vienādu enerģijas daudzumu neatkarīgi no tā, cik daudz jums ir, kad paaugstināsit līmeni.
Par 5 dolāriem reālu naudu varat nopirkt burgeru enerģijas iegūšanai. Tas dod jums 120 enerģijas uz jūsu enerģijas batoniņa. Katra atskaņošana maksā 20 enerģijas. vissmieklīgākās spēļu cenas jebkur Playstore.. Netērējiet.. Vai spēle ir jautra ar apmēram 10 min dienā.. Aizmirstiet par to līdz nākamajai dienai, kad jūsu 120 enerģijas beidzot piepildīsies.
Es spēlēju šo spēli gadiem ilgi. Cilvēki saka, ka vienādu priekšmetu atrašana vienās un tajās pašās ainās atkārtojas, bet man patīk izaicināt sevi pēc ātruma. Arī lietas ir interesantas. Man patīk, ka ir iespēja skatīties reklāmu par papildu enerģiju/monētām vai papildu griezieniem uz riteņa. Operatīvs vārds ir OPTION. Tagad tas atskaņo reklāmas gandrīz pēc katras nozieguma vietas. Tagad pārāk daudz reklāmu, tas ir diezgan kaitinoši. Esmu mainījis savu vērtējumu no 4 zvaigznītēm uz 2. Es to mainīšu atpakaļ, ja viņi atgriezīsies iepriekšējā stāvoklī.
Šī spēle ir laba, bet tā apstājas atkal un atkal, tāpēc es piešķīru divas zvaigznes, ja jūs pie tās strādāsit, tāpēc tā būs ļoti laba spēle grafikai, kuru es piešķiru vienu zvaigzni, jo man nepatīk šīs spēles grafika un vadības ierīces ir labi
Man ļoti patīk šī spēle, tā ir ļoti forša, taču vienīgā problēma ir kaut ko darīt laboratorijas pārbaudēs, tas aizņem daudz laika, un, ja vēlaties to ātri pabeigt katru reizi, kad viņi prasa īstu naudu, kas man nešķiet labi, mans ieteikums ir, ja mēs varētu izmantot spēļu naudu, kas ir daudz vienkāršāk un būs jautrāk, un mana cita problēma ir pievienošana, viņi vienmēr nāk un traucē, bet paldies Dievam, ka tas nav tāpat kā citās spēlēs katru reizi pievienojiet šeit tikai tad, kad ir spēcīgs interneta savienojums, tāpēc tas ir ok .😉
and powerful recipes to help you unearth the promise of iOS programming / Hossam Ghareeb. ... Suiting up for a lawsuit or criminal investigation.
Es spēlēju šo spēli jau divus gadus un varu jums apliecināt, ka tā ir pārsteidzoša. Tajā ir viss, ko jūs varētu lūgt šādā spēlē. Es vēlos, lai manam varonim ir kaut kas sakāms, nevis Džonss tikai uzdod jautājumus un pēc tam uz tiem atbild. Man arī nepatīk, ka viss šis enerģijas daudzums ir jāizmanto tikai vienai ainai, un es ceru, ka tie padarīs enerģijas joslu lielāku. Arī laiks, kas jāgaida uz analīzi, ir pārāk pārspīlēts.. Tas mani kaut kā traucē, bet citādi tas ir tik jautri.
Es nevarēju spēlēt spēli gan Facebook, gan mobilajā lietotnē. Mēģināja notīrīt kešatmiņu pārlūkprogrammā un atkārtoti instalēja lietotni mobilajā ierīcē, taču joprojām nevar spēlēt spēli. VAI LŪDZU, LŪDZU TO LABOT? VAI KĀDS TIKAI VARĒTU ATBILDĒT UZ MANIEM JAUTĀJUMIEM UN NESŪTĪT MAN AUTI ATBILDI, KAS IR BEZPALĪDZĪGA.
Esmu piešķīris 2 zvaigznes, jo spēle zaudēja visus savus datus. Es biju 5. gadījumā pa vidu. Lietas spriedze saviļņoja manu spēļu dvēseli. Bet tieši tad es nezinu, kā tika zaudēti visi mani dati. Šī spēle ir pelnījusi 5+2 zvaigžņu vērtējumu, taču es vēlos atgūt savus datus. Lūdzu palīdziet man un tad paņemiet to, ko esat pelnījuši.😭😭
Oho, es mainu telefonu, un mans vecais tālrunis man bija korpusā 26 līmenis 61 ar aptuveni 500 000 monētām, un mans jaunais tālrunis nomet mani uz 11. gadījumu, kas notika? Pat es esmu drošībā Facebook
Man bija. Lai mainītu savas domas par šo spēli, jo esmu pēdējās 3 dienas, tika veiktas dažas izmaiņas vai lejupielādēts atjauninājums, kas neļauj atskaņot videoklipus, kad griežos ritenī. Ļoti nomākta. Šī spēle rada atkarību. Man labāk patika, kad "nākamā nodaļa" bija Krimināllietas daļa, nevis atsevišķas spēles. Bet tas ir tikai mans viedoklis.
Iegūstiet Criminal Case: Travel in Time - Microsoft
Criminal Case Aventura aryy
Man patīk spēlēt spēli, taču viss priekšnoteikums ir likt spēlētājam tērēt naudu.... Mani neinteresē tērēt naudu jūsu vai kāda cita spēlei. Tāpēc es atgriezīšos pie Word Scapes spēlēšanas. Es varu tikt galā ar reklāmām, bet, ja liksiet man gaidīt 22 stundas, pirms es varu progresēt, ja vien es neiztērēšu naudu... aizmirstiet to, un spēle tiek izdzēsta.
Power endurance expresses only in case of high physical ... into some most important algorithms applied to Android 2D game development.
Pastāvīgi zaudēju visu savu grūti iegūto progresu... diemžēl es iztērēju naudu šim postam un pofam... viss mans progress ir kļuvis dūmos. Kāpēc šis cietais spēlētājs paliks ar Blizzard līdz dienai, kad es mirstu. World of Warcraft tajā ir daudz paplašinājumu, vairākas izmaiņas, kas nav lieliski, bet vismaz jūs nezaudējat savu progresu!
Tā ir lieliska lietotne. Darbojas 100% pareizi, un tā ir lieliska smadzeņu apmācības lietotne.
Sižeta līnija un grafika ir lieliska. Bet spēle velkas ar augstām prasībām pret zvaigznēm un enerģiju.. Šīs spēles par to, kā viņi cenšas no tevis pelnīt, gandrīz nemaz nav vērts lejupielādēt.
Sākās labi..tad šausmīgi, kad atrisinat savus noslēpumus..pat gribas, lai jūsu bankas dati, lai spēle būtu ātra.
ES mīlu šo spēli! Piešķirtu 5 zvaigznes, bet tas neveidos savienojumu ar Facebook un saka kaut ko tādu, piemēram, man nav savienojuma, un es zinu, ka man ir. 2 dažādi wifi un mans 4g, un tas nestrādātu nevienā! Labojiet to, un es būšu viens laimīgs "virsnieks". 😉
Criminal Case एडवेंचर emz
Man patiešām patīk šī spēle, un gadu gaitā esmu atgriezies. Bet viņiem ir jāapstājas ar TŪLĪTĀS LEJUPIELĀDES REKLĀMĀM!! Ja nepieskarieties “X” tieši tad BOOM, jūsu tālrunī ir lejupielādēta lietotne, kuru nevēlaties... tas ir šausmīgs veids, kā veikt uzņēmējdarbību....
Man kādreiz ļoti patika spēle. Es nejauši paņēmu tantes tālruni un spēlēju to, lai pavadītu laiku, kad biju jaunāka, bet spēle vienkārši... izkrita. Reklāmas atkārtojas un ir kaitinošas, noziegumu vietas kļūst daudz garlaicīgākas, un enerģija izsīkst tik ātri. Es to vērtēju ar vienu zvaigzni, jo man ir kauns par to, cik lieliskā spēle izstrādātājiem kļuva par naudas maisu.
Man ļoti patīk šī spēle, taču līdztekus daudzām reklāmām, manuprāt, jums vajadzētu būt iespējai pievienot enerģiju, kas jums jau ir, kad panākat līmeni, nevis sasniegt 110.
Viena no sliktākajām spēlēm, ko jebkad esmu lejupielādējis. Jums ir jālejupielādē katrs līmenis, paiet stundas, līdz dzīves josla tiek pilnībā aizpildīta, un tas patērē daudz dzīves, tāpēc varat spēlēt tikai trīs līdz četras reizes un atkal gaidīt stundas. Jūs īsti nedomājat atrisināt noziegumu, bet vienkārši pieskarieties, cik ātri vien iespējams, lai iegūtu pavedienus un zvaigznes. Es neieteiktu lejupielādēt šo spēli. Tā nosaukums vienkārši neatbilst faktiskajai spēlei.
Esmu atkarīgs, tomēr saprotu, ka autopsija un lietu atklāšana dzīvē aizņem ilgāku laiku, bet tu sāc nozieguma vietu, tad gaidi, kad lietas analizēs, tad jāgaida, kad uzpildīsies enerģija. Tātad brīdī, kad esat sācis, jūs esat 3 dienas vēlāk. Man patīk arī citas problēmas, kas man personīgi ir saistītas ar spēli.
Es joprojām nevaru pieteikties savā facebook kontā, lai spēlētu jūsu spēli, lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk. Man ir piešķirts konts, lai šodien pabeigtu jūsu spēles izmeklēšanu
Krimināllieta ir ļoti patīkama un izglītojoša spēle, kas palīdz piedzīvot daudzas lietas
Spēle ir pelnījusi 4 zvaigznes, bet reklāmas ļoti kaitina, un tad spēle liek jums iegādāties reklāmu bez maksas pack.es saprotu, ka reklāmas ir paredzētas ieņēmumu gūšanai, taču ir pārāk daudz reklāmu, kas kaitina, kamēr jūs spēlējat šo spēli, mēs pilnībā koncentrējamies.
Man patīk viss tajā, bet tā ir tikai gaidīšanas spēle. Ir jāgaida komandas biedri, jāgaida, kad viņi uz kaut ko paskatās, un pat jāgaida, lai iegūtu zvaigzni. Zvaigznes ir viss, taču tās ir tik grūti iegūt. Lai to iegūtu, ir nepieciešams uz visiem laikiem, un tad tas aizņem 20 no manas enerģijas? Kā jau teicu, man patīk, bet es vienkārši nevēlos katru reizi gaidīt.
Ieteiktu spēlēt
Harry Potter: Hogwarts Mystery - Apk AMP